Maradona crede că brazilianul Kaka nu merita Balonul de Aur

Fostul internaţional argentinian Diego Armando Maradona crede că brazilianul Kaka nu merita să câştige Balonul de Aur în 2007, Wayne Rooney, Ronaldinho şi Lionel Messi fiind jucători cu evoluţii mai bune decât mijlocaşul echipei AC Milan.

2 afișări
Imaginea articolului Maradona crede că brazilianul Kaka nu merita Balonul de Aur

Maradona crede că brazilianul Kaka nu merita Balonul de Aur

"Rooney, Ronaldinho şi Messi ar fi fost învingătorii merituoşi. A fost o decizie grea, dar Kaka nu se separă cu prea multe de ceilalţi jucători", a spus Maradona, citat de site-ul goal.com.

Mijlocaşul brazilian al echipei AC Milan, Kaka, a câştigat, duminică, la Paris, Balonul de Aur decernat de publicaţia France Football, după votul unui juriu format din jurnalişti din 96 de ţări.

Argentinianul Lionel Messi a ocupat poziţia a treia în clasamentul Balonului de Aur, Ronaldinho a fost al 12-lea, în timp ce englezul Wayne Rooney s-a clasat al 26-lea. Mijlocaşul portughez al echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo, s-a clasat pe locul doi în preferinţele jurnaliştilor pentru Balonul de Aur.

Pentru prima oară în istoria sa, Balonul de Aur a fost deschis tuturor jucătorilor, indiferent de naţionalitate sau campionat.

Din 1995, de când Balonul de Aur se decernează oricărui jucător care evoluează în Europa, niciun argentinian nu a reuşit să câştige trofeul.

Kaka este al patrulea brazilian care câştigă prestigioasa recompensă după Ronaldo (1997, 2002), Rivaldo (1999) şi Ronaldinho (2005).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici