Maradona i-a ajutat cu trabucul pe cei de la Manchester United

Selecţionareul Argentinei, Diego Armando Maradona, a declanşat alarma de incendiu a hotelului în care erau cazaţi jucătorii de la Chelsea Londra pentru partida cu Manchester United, după ce a fumat mai multe trabucuri împreună cu prietenii săi, informează The Sun.

137 afișări
Imaginea articolului Maradona i-a ajutat cu trabucul pe cei de la Manchester United

Maradona i-a ajutat cu trabucul pe cei de la Manchester United

"Cu ochii încercănaţi, jucătorii lui Chelsea au fost nevoiţi să stea afară, în prosoape şi halate de baie, înainte de a fi spulberaţi cu 3-0 pe Old Trafford, în seara următoare. Vedete precum John Terry, Joe Cole şi Frank Lampard au aşteptat timp de 40 de minute afară, la o temperetură aproape de îngheţ, până să li se permită din nou accesul în hotel", a precizat sursa citată.

Oficial, pompierii din Manchester au anunţat că nu sunt cunoscute cauzele pentru care alarma de incendiu a hotelului a fost declanşată, duminică dimineaţa, în jurul orei 7.00, însă unul dintre pompieri a declarat că "se pare că a fost declanşată de Diego şi prietenii săi care au fumat trabucuri la etajul 14".

De asemenea, o persoană cazată în acelaşi hotel le-a spus celor de la The Sun că i-a văzut pe jucătorii echipei Chelsea tremurând afară: "Am văzut o mare parte din echipa Chelsea aşteptând şi tremurând afară. Nu cred că a fost cel mai bun mod pentru a se pregăti de un meci vital".

Diego Maradona s-a aflat în Manchester unde a urmărit partida, disputată duminică seara, dintre United şi Chelsea, încheiată cu scorul de 3-0 pentru gazde. Selecţionerul Argentinei a dorit să-l urmărească pe jucătorul argentinian Carlos Tevez, însă acesta nu a evoluat niciun minut.

Echipa Manchester United a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, formaţia Chelsea Londra, în derbiul etapei a XXI-a a campionatului Angliei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici