Maradona i-a cerut scuze lui Michel Platini, însă nu şi lui Pele

Selecţionerul Argentinei, Diego Maradona, i-a cerut scuze preşedintelui UEFA, Michel Platini, despre care a spus că se crede mai bun decât ceilalţi, însă a precizat că nu-i cere iertare fostului fotbalist brazilian Pele, despre care a afirmat că locul său este la muzeu.

33 afișări
Imaginea articolului Maradona i-a cerut scuze lui Michel Platini, însă nu şi lui Pele

Maradona i-a cerut scuze lui Michel Platini, însă nu şi lui Pele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Domnul Platini mi-a trimis o scrisoare în care a menţionat că nu a spus niciodată ceea ce voi, jurnaliştii, susţineţi că ar fi spus. Astfel că, îi cer scuze domnului Platini pentru afirmaţia făcută. Însă nu şi lui Pele", a spus Maradona, după meciul câştigat de Argentina, cu scorul de 4-1, în faţa Coreei de Sud, în meciul doi din grupa B a Cupei Mondiale.

Maradona a declarat, miercuri, că locul lui Pele este la muzeu, după ce acesta a afirmat că numirea fostului număr zece argentinian la conducerea naţionalei este o eroare şi că Maradona a acceptat această funcţie pentru că avea nevoie de bani.

De asemenea, selecţionerul Argentinei a afirmat că Platini este francez şi de aceea se crede mai bun decât ceilalţi, după ce, potrivit unui cotidian brazilian, preşedintele UEFA ar fi afirmat că Maradona nu este un bun selecţioner şi că evoluţia echipei Argentinei în preliminarii nu a fost una reuşită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici