VIDEO Maradona împlineşte 60 de ani. Argentinianul a primit urări de ziua lui din toată lumea fotbalului

  • Maradona şi Pele au fost desemnaţi cei mai buni jucători ai secolului 20
  • Argentinianul a câştigat o Cupă Mondială cu naţionala şi două campionate cu Napoli
  • Maradona şi-a anunţat retragerea din fotbal de ziua sa, în 1997
323 afișări
Imaginea articolului VIDEO Maradona împlineşte 60 de ani. Argentinianul a primit urări de ziua lui din toată lumea fotbalului

FOTO: Profimedia

Astăzi, Diego Maradona împlineşte 60 de ani. Timp de atâtea decenii ai putut admira omul, mitul, legenda rebelă a fotbalului. Toate feţe ale unui personaj complicat, văzut ca un mesia în ţara sa natală, Argentina. Şi cum ar putea fi altfel, când geniul lui a condus Argentina la Cupa Mondială din 1986 şi pe Napoli către primul titlu în Italia?

Maradona a primit urări de ziua lui din toată lumea fotbalului şi le-a postat pe pagina sa de Instagram. Ronaldo Nazario, Ronaldinho şi alte nume mari i-au urat la mulţi ani lui El Pibe de Oro.

„Don Diego, domnule Diego! Vreau să te felicit pentru cei 60 de ani. Te iubesc mult! Îţi doresc să ai parte de tot ce este mai bun! Astăzi şi pentru totdeauna! Don Diego, la mulţi ani! Să ai o zi fantastică! Şi mulţumesc! Mulţumesc pentru tot ce le-ai dat celor ca mine în fotbal!” 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici