Maradona: Istoria va decide cine este mai bun între mine şi Messi

Diego Maradona a declarat că istoria va decide cine este cel mai bun fotbalist din istorie dintre el şi Lionel Messi, confom unui interviu acordat publicaţiei Clarin.

103 afișări
Imaginea articolului Maradona: Istoria va decide cine este mai bun între mine şi Messi

Maradona: Istoria va decide cine este mai bun între mine şi Messi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Eu mi-am încheiat cariera, Messi acum şi-o construieşte. La final, istoria va decide cine este mai bun dintre Maradona şi Messi. Nu există Maradona sau Messi, noi suntem doi argentinieni", a declarat Maradona.

Campion al Italiei cu Napoli în 1987 şi 1990, fostul campion mondial pare să aibă însă o părere pe această temă: "Din respect pentru Leo nu voi spune dacă el este mai bun sau eu am fost mai bun. Îl las în pace".

Maradona crede însă că jucătorul de 23 de ani, campion olimpic, dublu câştigător al Balonului de Aur (2009, 2010), dublu campion al Spaniei (2009-2010), câştigător al Ligii Campionilor (2009)..."este mult mai complet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici