Maradona: Jucătorii şi-ar da viaţa pentru o selecţie în echipa Argentinei

Antrenorul echipei naţionale a Argentinei, Diego Armando Maradona, a declarat, marţi, cu o săptămână înaintea meciului amical contra statului Panama, că jucătorii săi sunt pregătiţi să-şi dea viaţa pentru o selecţie, informează AFP.

2 afișări

"Atitudinea afişată de jucătorii mei îmi place, deoarece o convocare la echipa naţională nu este un lucru mic. Ei vin aici pregătiţi să se lupte şi să-şi dea viaţa pentru a câştiga un loc", a declarat Maradona, după ce a condus primul antrenament al selecţionatei Argentinei, în vederea jocului programat pe teren propriu, la Santa Fe, în 20 mai, cu Panama.

Pentru această partidă Maradona se va baza, în principal, pe jucătorii din campionatul intern, vedetele Argentinei fiind reţinute în competiţiile din Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici