Maradona, numit oficial selecţioner al Argentinei

Fostul internaţional Diego Armando Maradona a fost numit oficial în funcţia de selecţioner al Argentinei, iar Carlos Bilardo va fi managerul general al echipei naţionale, a anunţat, marţi, preşedintele Federaţiei Argentiniene de Fotbal (AFA), Julio Grondona.

23 afișări
Imaginea articolului Maradona, numit oficial selecţioner al Argentinei

Diego Armando Maradona (s) cu preşedintele Federaţiei Argentiniene de Fotbal, Julio Grondona (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Fotbalul argentinian trăieşte o zi specială: Maradona este noul director tehnic, iar Carlos Bilardo - managerul general al selecţionatei Argentinei", a declarat Grondona, într-o conferinţă de presă.

Diego Maradona, căpitanul reprezentativei Argentinei - campioană mondială în anul 1986, va debuta în noua sa funcţie în data de 19 noiembrie, la Glasgow, într-un meci amical contra selecţionatei Scoţiei.

Maradona, 48 de ani, a fost ales, săptămâna trecută, pentru a-l înlocui pe Alfio Basile, care a demisionat la 16 februarie, după ce a fost contestat din cauza rezultatelor mediocre obţinute pe parcursul campaniei de calificare la Cupa Mondială din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici