Maradona: Operaţia pe creier a reuşit

  • Legenda argentiniană a fotbalului Diego Maradona a fost supus unei intervenţii chirurgicale pe creier, care s-a încheiat cu succes, a spus medicul jucătorului, citat de BBC.
1113 afișări
Imaginea articolului Maradona: Operaţia pe creier a reuşit

Maradona: Operaţia pe creier a reuşit

Câştigătorul Cupei Mondiale din 1986, în vârstă de 60 de ani, a fost internat luni la clinica Ipensa din Buenos Aires, suferind de anemie şi deshidratare.

Leopoldo Luque, medicul personal al lui Maradona a spus că „a facut faţă intervenţiei chirurgicale”.

El va rămâne acum sub observaţie, a spus dr. Luque, adăugând că totul este „sub control”.

Maradona a fost transferat la Clinica Olivos din La Plata, unde a fost operat de un neurochirurg. Procedura a durat aproximativ 80 de minute.

Maradona luptă împotriva dependenţei de cocaină şi alcool de mulţi ani, suferă de depresie şi insomnie, motiv pentru care ia şi antidepresive. Pentru a face faţă situaţiei, începuse recent un program de fitness şi slăbise deja semnificativ.

Diego Maradona este din septembrie 2019 antrenorul echipei Gimnasia y Esgrima din prima ligă argentiniană. În ultimele şapte luni şi jumătate, a trebuit însă să păstreze distanţa faţă de echipă, deoarece aparţine grupului de risc. A fost pe stadion pentru deschiderea sezonului, dar apoi a urmărit jocul echipei sale acasă, în faţa televizorului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici