Maradona rămâne la Al-Wasl

Legenda fotbalului mondial, Diego Maradona, s-a angajat să-şi respecte contractul de antrenor al echipei Al-Wasl din Dubai, care expiră la finalul sezonului viitor, a anunţat clubul.

52 afișări
Imaginea articolului Maradona rămâne la Al-Wasl

Diego Maradona (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Maradona, care a ameninţat recent că va părăsi echipa dacă nu i se aduc noi jucători, a recunoscut, conform comunicatului, că această "ieşire nu a fost în interesul echipei".

La 25 aprilie, Maradona a ameninţat că va pleca de la gruparea Al-Wasl din Dubai la finalul sezonului, dacă oficialii nu-i transferă jucătorii de care are nevoie. "Am promisiuni de la oficialii de la Al-Wasl că-mi vor aduce jucători de calitate. Această promisiune trebuie ţinută, dacă nu se întâmplă aşa, mă întorc în Argentina", a declarat Maradona.

El a precizat că nu a "primit nicio ofertă de la vreun alt club". "Am un contract până în sezonul viitor şi eu îmi respect contractele. Însă, dacă oficialii nu răspund solicitărilor mele, atunci voi fi obligat să plec", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici