Maradona şi jucătorii săi, aşteptaţi în vizită la preşedintele Argentinei

Preşedintele Argentinei, Cristina Kirchner, şi-a manifestat sprijinul faţă de selecţionerul Diego Maradona, invitându-l, împreună cu jucătorii săi, eliminaţi de reprezentativa Germaniei în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Africa de Sud (scor 0-4), la palatul Guvernului.

24 afișări
Imaginea articolului Maradona şi jucătorii săi, aşteptaţi în vizită la preşedintele Argentinei

Maradona (Foto) şi jucătorii săi, aşteptaţi în vizită la preşedintele Argentinei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sâmbătă, când Germania ne-a eliminat, argentinienii au fost foarte trişti. I-am telefonat lui Maradona, sâmbătă, după conferinţa de presă, dar nu a putut vorbi cu mine pentru că plângea", a spus Kirchner, care, asemenea marii majorităţii a argentinienilor, şi-a manifestat recunoştinţa faţă de selecţioner. "Nimeni nu ne-a oferit atâta bucurie ca Maradona pe terenul de fotbal", a completat preşedintele Argentinei.

Cristina Kirchner a mai spus că este un preşedinte aflat aproape de oameni mai mult în momentele dificile decât în cele favorabile şi a dorit să fie gazdă pentru delegaţia revenită din Africa de Sud, însă jucătorii au refuzat invitaţia, duminică dimineaţa, motivând că nu merită o asemenea onoare. "Cred că ei se înşală când gândesc aşa, pentru că ei merită totul. Îi voi aştepta. Trăiască Argentina!", a încheiat Kirchner.

Maradona şi compania au fost primiţi cu multă căldură, duminică, la sosirea în Buenos Aires, unde au fost aşteptaţi de mai multe mii de persoane.

Conform presei locale, Maradona a evocat posibilitatea demisiei sale, declarând că a dat tot ce a avut de dat în funcţia de selecţioner.

Află aici care este programul Cupei Mondiale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici