Maradona şi Pele, invitaţi la Piteşti

Fosta gimnastă Nadia Comăneci i-a invitat pe Diego Armando Maradona şi Pele la turneul demonstrativ care va fi organizat în vara acestui an la Piteşti şi încă trei oraşe din ţară în memoria fostului fotbalist Nicolae Dobrin.

264 afișări
Imaginea articolului Maradona şi Pele, invitaţi la Piteşti

Legendele fotbalului Pele (S) şi Maradona (D) (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dacă Pele va fi invitat de onoare, Maradona a primit invitaţia de a juca în cele patru partide ale turneului demonstrativ.

Fondurile strânse în urma turneului vor fi donate Şcolii de Fotbal Nicolae Dobrin care şi-a continuat activitatea şi după decesul fostului jucător piteştean.

"În timpul vieţii, Gicu juca la diferite turnee cu prietenii şi artiştii. Mereu umplea stadioanele. Acum, acei prieteni şi artişti vor organiza un turneu în memoria lui Gicu, turneu care se va desfăşura în mai multe oraşe din România şi la care va fi invitat şi marele Diego Armando Maradona", a declarat, vineri, Gica Dobrin.

Citeşte şi:

Stadionul Nicolae Dobrin va fi modernizat până în martie

Prinţul din Trivale a urcat la cer

Nicolae Dobrin, decorat cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici