Maradona spune că i-ar plăcea să antreneze în Anglia

Fostul internaţional şi selecţioner al Argentinei, Diego Maradona, a declarat, vineri, că i-ar plăcea să antreneze o echipă din Anglia.

47 afișări
Imaginea articolului Maradona spune că i-ar plăcea să antreneze în Anglia

Maradona spune că i-ar plăcea să antreneze în Anglia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mi-ar plăcea să antrenez în Premier League. Sunt echipe foarte bune, un nivel excepţional şi jucători mari. Singura problemă este că toate echipele care îmi plac au deja antrenori buni. Dacă apare un post important, l-aş accepta", a declarat Maradona, pentru Sky Sports.

Maradona, care sămbătă împlineşte 50 de ani, nu a fost păstrat în funcţia de selecţioner al Argentinei după eşecul la Cupa Mondială din 2010, din Africa de Sud, unde argentinienii au fost eliminaţi în sferturi de către Germanuia, scor 4-0.

"M-au retras de la echipa naţională într-un mod nedrept. Însă nu vreau să vorbesc despre aceşti oameni. Echipa naţională îmi lipseşte", a afirmat Maradona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici