Maratonul de la Detroit a făcut trei victime

Trei participanţi la maratonul de la Detroit au decedat, duminică, în timpul cursei, au anunţat organizatorii competiţiei.

15 afișări
Imaginea articolului Maratonul de la Detroit a făcut trei victime

Maratonul de la Detroit a făcut trei victime (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

Cele trei decese, care nu au legătură unul cu altul, au survenit într-un interval de 16 minute, după ce persoanele respective alergaseră aproape două ore.

Un bărbat de 36 de ani s-a prăbuşit la ora locală 09.02. Aproape în acelaşi loc, un alt bărbat, în vârstă de 65 de ani, a căzut la pământ la ora 09.17. Un minut mai târziu, serviciile medicale au fost apelate pentru al treilea caz.

Acestea sunt primele decese survenite la maratonul de la Detroit, din 1994 până în prezent.

Presa locală, care citează un cardiolog din Minneapolis, menţionează că rata deceselor la un maraton este de 0,8 în cazul a 100.000 de participanţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici