Marc Marquez a revenit pe motocicletă după accidentul grav de anul trecut

  • Marc Marquez a făcut o sesiune de teste la ghidonul unei motocicletei Honda
  • Spaniolul a suferit un accident grav în iulie, în cursa de la Jerez, la braţul drept
  • Pentru că nu a mai participat în restul sezonului, a vrut să dea înapoi salariul de 15 mil €
72 afișări
Imaginea articolului Marc Marquez a revenit pe motocicletă după accidentul grav de anul trecut

Marc Marquez a revenit pe motocicletă după accidentul grav de anul trecut

Spaniolul Marc Marquez s-a urcat din nou pe o motocicletă Honda. El a ieşit pe circuitul de lânga Barcelona, de la Montmelo.

Săptămâna trecută îşi încercase forţele cu o motocicletă cu motor de doar 400 centimetri cubi. Spaniolul a trecut acum la o Honda de 900 cc, însă mai are până se va sui pe o motocicletă de GP.

Marc a suferit trei operaţii la braţul drept, cel accidentat. Prima a durat 8 ore, iar a treia, 11 ore.

Pilotul celor de la Honda speră să poată fi apt la startul sezonului 2021. Pentru acest vis stă cu orele în sala de forţă. Şi îşi doreşte foarte mult al 7-lea titlul de campion mondial al categoriei Moto GP.

Campionatul mondial de motociclism începe pe 28 martie, la Losail, în Qatar

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici