Marca: Chivu a spus "da" pentru Real Madrid

După ce presa italiană a anunţat, în cursul zilei de luni, că fotbalistul Cristian Chivu va fi transferat de Roma la Inter Milano, Marca a titrat câteva ore mai târziu că românul este de acord cu propunerea pe care i-a făcut-o Real Madrid, grupare care acum negociază cu clubul din capitala Italiei.

4 afișări
Imaginea articolului Marca: Chivu a spus "da" pentru Real Madrid

Marca: Chivu a spus "da" pentru Real Madrid

"Mijatovici (n.r. - directorul sportiv al clubului Real Madrid) este de luni la Roma şi a ajuns la un acord cu jucătorul. Mai rămâne ca emisarii madrileni să încheie un acord şi cu conducerea clubului AS Roma pentru a fi realizat transferul", a scris cotidianul Marca, marţi noapte.

Potrivit sursei citate, gruparea Real Madrid este dispusă să plătească Romei 15 milioane de euro plus un jucător pentru a-l transfera pe Chivu. Cassano, Cicinho şi chiar Cannavaro ar putea intra în această operaţiune.

Cotidianul Corriere dello Sport a anunţat, luni, în ediţia online, că fundaşul echipei AS Roma, Cristian Chivu, a ales să evolueze din sezonul 2007/2008 la campioana Italiei, Internazionale Milano. "Chivu este al lui Inter", a titrat publicaţia citată, care a menţionat că gruparea patronată de Massimo Moratti "a câştigat disputa" cu Barcelona şi Real Madrid. Potrivit Corriere dello Sport, Inter ar plăti pentru internaţionalul român suma 14 milioane de euro plus jucătorul Victor Obinna. Corriere dello Sport a mai scris că românul a ales Inter Milano ca urmare a pasului înapoi făcut de Barcelona în ceea ce priveşte interesul pentru el, dar şi pentru că Real Madrid a luat legătura prea târziu cu AS Roma şi cu reprezentanţii fotbalistului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici