Marca: FC Sevilla nu şi-a făcut temele şi a pierdut după un joc slab

Cotidianul Marca scrie, miercuri, că formaţia FC Sevilla nu şi-a făcut temele şi a pierdut la Bucureşti meciul cu Unirea Urziceni, scor 0-1, după un joc slab, în etapa a V-a a grupei G a Ligii Campionilor.

15 afișări
Imaginea articolului Marca: FC Sevilla nu şi-a făcut temele şi a pierdut după un joc slab

Marca: FC Sevilla nu şi-a făcut temele şi a pierdut după un joc slab (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Dragutinovici a marcat în propria poartă fără să fie presat de cineva. Echipa lui Jimenez a fost de nerecunoscut, mai ales în repriza secundă. Dragutinovici a fost cel mai bun marcator al Unirii.
Sevilla a dominat prima parte, dar fără rezultat. După pauză Unirea a găsit ușor calea spre poarta Sevillei şi putea să producă alte daune. De trei ori se putea face 2-0, după ce Varga de două ori și Bilașco au fost aproape de gol", a comentat ziarul spaniol.

"O Sevilla fără concentrare oferă victoria Unirii", a titrat publicaţia Diario Siglo XXI. "Elevii lui Dan Petrescu sunt aproape de optimile Ligii Campionilor, în timp ce andaluzii mai au nevoie de un punct pentru a termina primii. Românii au fost impetuoşi, au depus efort, și-au dorit enorm cele trei puncte. Cenușăreasa grupei G, Unirea, a făcut viața grea Sevillei. Românii s-au apărat bine și au ținut de rezultat, în special în final. Unirea a făcut presing din minutul 1 și a scris istorie, fiind aproape de visul calificării", a menţionat sursa citată.

El Mundo vorbește de "palma mândriei" primită de Sevilla de la "mica, dar ambiţioasa Unirea": "Din nou, David l-a învins pe Goliat, Sevilla fiind anulată de necunoscuta Unirea. Atmosferă înghețată la București, teren destul de prost. Unirea putea face 2-0. Tragedie s-a confirmat, egalarea n-a mai venit".

Cotidianul ABC a scris că Sevilla a venit la București după un punct, dar a plecat cu mâna goală.

"O pată în contul Sevillei", a titrat El Pais: "Sevilla a pierdut cu Unirea şi şi-a pătat palmaresul imaculat în dreptul înfrângerilor. Soarta a surâs echipei pregătite de Dan Petrescu".

Ziarul El Mundo Deportivo a titrat: "Autogolul lui Dragutinovici împiedică Sevilla să-și asigure matematic locul 1".

"Antierou accidental", este titlul cotidianului As. "Dragutinovici, fără să vrea, își împiedică propria echipă. Dan Petrescu a răsuflat ușurat când l-a văzut pe Luis Fabiano pe bancă, nu în teren. Amintirile de pe Sanchez Pizjuan îl chinuiau.

Unirea a luptat, a avut capacitatea de a suferi şi a avut o defensivă de fier. Soldații lui Petrescu sunt eroi, dar resursele lor sunt limitate, dovadă posesia slabă sau faptul că în prima parte n-au tras pe poartă. Dar autogolul lui Dragutinovici a încurajat revoluția română, gazdele controlând începutul reprizei secunde. Destul pentru a fi de trei
ori la un pas de 2-0. Fabiano n-a mai făcut miracole în final. N-a mai fost cel mai bun atacant din lume", a scris As.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici