Marca: Ronaldo, cel mai bun jucător al sezonului în Spania, Messi, cel mai bun marcator

Fotbalistul formaţiei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a primit, luni, trofeul "Di Stefano" pentru cel mai bun jucător din campionatul Spaniei, atribuit de cotidianul Marca, rivalul său de la FC Barcelona, Lionel Messi, obţinând titlul de "Pichichi", golgheterul sezonului 2012/2013.

222 afișări
Imaginea articolului Marca: Ronaldo, cel mai bun jucător al sezonului în Spania, Messi, cel mai bun marcator

Cristiano Ronaldo (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Portughezul a obţinut acest trofeu pentru a doua oară consecutiv, el fiind ales de un juriu prezidat de Alfredo Di Stefano, preşedinte de onoare la Real Madrid şi prezent la festivitate pentru a-i înmâna trofeul.

"Sunt într-o perioadă bună, cred că este cel mai bun început de sezon din cariera mea. Însă cred că şi în ultimii ani am fost la un nivel înalt. Reţeta succesului este să munceşti, să fii concentrat la antrenamente şi meciuri. Şi să munceşti mult", a spus Ronaldo.

Lionel Messi a obţinut a treia oară titlul "Pichichi": cu 46 de goluri în 32 de meciuri în campionat, în sezonul 2012-2013, el l-a devansat pe Ronaldo (34 goluri).

De asemenea, Tito Vilanova, campion al Spaniei cu FC Barcelona în luna mai, dar constrâns să-şi dea demisia din cauza unui cancer la glandele salivare, a fost desemnat cel mai bun antrenor.

Premiul "Zamora" pentru cel mai bun portar a fost atribuit belgianului Thibaut Courtois, de la Atletico Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici