Marcel Iancu a demisionat din funcţia de preşedinte al FC Universitatea Craiova

Preşedintele FC Universitatea Craiova, Marcel Iancu, a demisionat din funcţie, după ce patronul clubului, Adrian Mititelu, a decis să-l înlocuiască pe antrenorul italian Nicolo Napoli cu tehnicianul Ştefan Nanu.

560 afișări
Imaginea articolului Marcel Iancu a demisionat din funcţia de preşedinte al FC Universitatea Craiova

Marcel Iancu şi Nicolo Napoli (Imagine: Bogdan Dănescu / Mediafax Foto)

"Vine o vreme, când trebuie să-ţi găseşti un rost în viaţă, să fii ataşat unei cauze drepte, să nu-ţi trădezi semenii şi cauza pentru care lupţi. Eu nu mă mai regăsesc în această cauză util. FC Universitatea Craiova va câştiga războiul cu FRF, dar nu se ştie când. Eu am un prieten care se cheamă Nicolo Napoli şi nu-l trădez. Respect decizia conducerii, dar nu sunt de acord cu aceasta. Nu există un temei legal, iar rezultatele îi sunt favorabile. Nu regret că am fost un soldat demn şi drept pentru cauza FC Universitatea Craiova, dar plec necondiţionat în acelaşi timp cu antrenorul Nicolo Napoli şi nu împroşc cu noroi în nimeni. Las în urmă trei ani de eforturi de a reda adevărul şi regretul că nu pot să-i judec personal pe toţi care au făcut rău echipei mele de suflet, fară a fi avut pretenţii financiare", a scris Iancu, pe contul său de Facebook.

Antrenorul italian Nicolo Napoli a fost înlocuit, joi, de patronul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, cu tehnicianul Ştefan Nanu, care va fi ajutat de secunzii Dragoş Bon şi Florin Dumitru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici