Marcel Popescu: FC Dinamo are datorii la CS Dinamo de 2.700.000 lei

Preşedintele CS Dinamo, chestorul Marcel Popescu, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea de fotbal FC Dinamo are faţă de clubul pe care îl conduce datorii de aproximativ 2.700.000 de lei, provenind din chiria stadionului şi contavaloarea utilităţilor (apă, energie electrică şi termică).

5 afișări
Imaginea articolului Marcel Popescu: FC Dinamo are datorii la CS Dinamo de 2.700.000 lei

Marcel Popescu: FC Dinamo are datorii la CS Dinamo de 2.700.000 lei

"Datoriile clubului de fotbal se ridică la circa 2.700.000 de lei, din care 1.300.000 sunt compensarea pentru clădirea începută la intrarea în complex, iar 1.000.000 de lei reprezintă penalităţi. Practic, suma curată e de vreo 4-5 miliarde de lei vechi. FC Dinamo a achitat integral sumele pe 2007, conform înţelegerii făcute, dar au mai rămas datoriile pe societatea veche, din perioada 2004-2006", a spus Popescu.

Marcel Popescu a precizat că, în urma controlului efectuat de Ministerul Internelor şi Reformei Administrative la CS Dinamo în urmă cu aproximativ o lună, s-a decis deschiderea unei noi acţiuni în instanţă, dar care vizează aceleaşi datorii ale clubului de fotbal, din perioada 2004-2006. "După terminarea controlului, cei din Ministerul de Interne ne-au recomandat să deschidem o nouă acţiune în instanţă, chiar dacă reclamăm acelaşi lucru ca în cea deschisă în luna mai a anului 2005. Este vorba de datorii din perioada 2004-2006", a precizat oficialul CS Dinamo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici