Marcel Savaniu la ieşirea de la DNA: A fost un meci greu, mai greu decât un meci de fotbal

Arbitrii Sorin Corpodean şi Marcel Savaniu au ieşit, joi după-amiază, de la DNA Piteşti, după aproximativ patru ore, Savaniu spunând că audierile au fost "un meciu greu, mai greu decât meciul de fotbal" şi că vor reveni la DNA pentru noi declaraţii.

29 afișări
Imaginea articolului Marcel Savaniu la ieşirea de la DNA: A fost un meci greu, mai greu decât un meci de fotbal

Marcel Savaniu la ieşirea de la DNA: A fost un meci greu, mai greu decât un meci de fotbal (Imagine: Mediafax Foto)

Primul care a ieşit de la audieri a fost arbitrul Sorin Corpodean, care a spus că a dat o declaraţie procurorilor anticorupţie şi că a fost chemat pentru noi audieri miercurea viitoare, la ora 12.30.

El a afirmat că procurorii nu i-au spus ce calitate are în acest dosar.

"Nu vreau să comentez aceste acuzaţii, am fost chemat, am dat declaraţie, voi veni miercuri din nou, nu am ce să comentez mai mult", a adăugat Corpodean.

La mai puţin de un minut, a ieşit de la audieri şi arbitrul Marcel Savaniu, care a spus că nu există probe împotriva sa şi că nu îl cunoaşte pe Cornel Penescu şi nici pe colaboratorii acestuia.

"A fost un meci greu aici, mai greu ca la meciul de fotbal, am dat o declaraţie, va trebui să mai venim. A fost un meci greu, iar la asta aţi contribuit şi dumneavoastră, presa, prin mediatizare, şi pot să vă spun că în dosar nu există probe care să susţină acuzaţiile care mi s-au adus", a spus Savaniu.

La ora transmiterii acestei ştiri, la DNA Piteşti mai era audiat doar vicepreşedintele CCA Marcel Lică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici