Marco van Basten: Am meritat să câştigăm

Selecţionerul Marco van Basten a declarat, marţi seară, că echipa Olandei a meritat să câştige meciul cu România, scor 2-0, din grupa C de la Euro-2008, subliniind că ştia forţa defensivă a românilor.

19 afișări
Imaginea articolului Marco van Basten: Am meritat să câştigăm

Marco van Basten: Am meritat să câştigăm (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Noi am avut momente bune în acest meci şi multe ocazii de gol. Cred că victoria noastră este meritată. În calificările pentru Euro, am jucat deja împotriva României şi ei şi-au demonstrat forţa defensivă. Multe lucruri depind de încrederea în sine şi aceasta s-a dezvoltat multe după primele două meciuri. Dispunem de 23 de jucători de valoare egală, este un semn de forţă", a spus Van Basten.

Atacantul Klaas-Jan Huntelaar a declarat că românii s-au temut de Olanda, care şi-a creat ocazii încă din primele minute. "Sunt foarte mulţumit de acest gol. Nu am văzut o echipă B, ci o adevărată echipe cu 11 jucători foarte buni. Nu am nicio preferinţă între Suedia şi Rusia", a afirmat Huntelaar.

Atacantul Arjen Robben a declarat că victoria cu scorul de 2-0 este cu atât mai importantă cu cât România avea nevoie să câştige. "Acesta este un rezultat a patru ani de muncă sub comanda lui Van Basten. Acum Marco van Basten va avea probleme în a alege echipa sa. Toti suntem pregătiţi să jucăm şi am dovedit acest lucru în această seară", a spus Robben.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici