Marcus Rashford acceptă un nou contract pe termen lung cu Manchester United

Marcus Rashford a acceptat termenii unui nou contract pe cinci ani cu Manchester United, potrivit 90min.

74 afișări
Imaginea articolului Marcus Rashford acceptă un nou contract pe termen lung cu Manchester United

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

90min a dezvăluit luna trecută că discuţiile dintre United şi internaţionalul englez erau aproape de o concluzie pozitivă, Diavolii Roşii dorind să recompenseze apariţia lui Rashford ca unul dintre cei mai prolifici atacanţi din Premier League cu un nou contract.

În prezent, s-a ajuns la un acord complet, sursele confirmând pentru 90min că noua înţelegere a lui Rashford va face ca acesta să devină cel mai bine plătit jucător al lui United.

Se înţelege că Rashford a avut şansa de a obţine un contract mai mare din altă parte - giganţii din Ligue 1, Paris Saint-Germain, fiind pregătiţi să ofere un salariu enorm - dar jucătorul de 25 de ani nu a luat niciodată în considerare o mutare de pe Old Trafford.

Rashford le-a spus clar de mult timp pretendenţilor că prioritatea sa este să rămână la United şi acum a acceptat termenii unei înţelegeri care va pune capăt speculaţiilor cu privire la viitorul său.

United îşi intensifică pregătirile pentru noul sezon şi se apropie de o înţelegere pentru a semna cu portarul Andre Onana, după ce s-a ajuns la un acord cu Inter pentru o sumă de 46 de milioane de lire sterline.

Un contract pe cinci ani este, de asemenea, pe masă pentru Onana, managerul Erik ten Hag căutând să lege nucleul echipei sale pentru anii următori.

Un jucător care se confruntă cu un viitor incert este fundaşul central şi fostul căpitan Harry Maguire, căruia Ten Hag i-a luat banderola.

Maguire a fost informat că este liber să părăsească Old Trafford în această vară. Jucătorul în vârstă de 30 de ani şi-a dorit să rămână şi să lupte pentru un loc în echipă, dar a fost din nou îndemnat să se gândească la opţiunile sale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici