Marele Premiu de Formula 1 al Indiei nu va fi organizat în 2014

Marele Premiu al Indiei nu va fi organizat în 2014, însă va reveni anul următor în calendarul Campionatului Mondial de Formula 1, au anunţat, miercuri, oficiali ai Federaţiei Indiene de Autmobilism şi adminsitratorul drepturilor comerciale ale F1, Bernie Ecclestone.

96 afișări
Imaginea articolului Marele Premiu de Formula 1 al Indiei nu va fi organizat în 2014

Marele Premiu de Formula 1 al Indiei nu va fi organizat în 2014 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ecclestone şi-a exprimat dezamăgirea pentru absenţa Grand Prix-ului indian din calendarul pentru 2014, dar a precizat că s-a ajuns la un acord pentru revenirea cursei în 2015, într-o altă perioadă a anului, în luna martie, faţă de luna octombrie, cum este în prezent.

"Lunile octombrie şi noiembrie ne conveneau mai mult, deoarece condiţiile meteo sunt mai bune şi e o perioadă de sărbătoare în India. Dar nu vor fi probleme dacă responsabilii Formulei 1 vor dori ca noi să organizăm cursa în martie", a declarat Sameer Gaur, preşedintele comitetului de organziare.

Calendarul sezonului 2014 va fi anunţat în luna septembrie, dar, conform informaţiilor disponibile până în prezent, se va renunţa la Marile Premii ale Indiei şi, probabil, Coreei de Sud, şi vor apărea trei curse noi faţă de anul acesta, Grand Prix-urile Rusiei, Austriei şi Marele Premiu al Americii, de la New Jersey.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici