Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite: Max Verstappen câştigă dramatic

Max Verstappen a luptat pentru a-l depăşi pe Lewis Hamilton şi a câştigat un Mare Premiu al Statelor Unite dramatic, scrie BBC.

2178 afișări
Imaginea articolului Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite: Max Verstappen câştigă dramatic

Marele Premiu al Statelor Unite: Max Verstappen câştigă

Verstappen a controlat cursa până când o întârziere la ultima oprire la boxe l-a făcut să-i cedeze conducerea lui Hamilton şi, de asemenea, l-a lăsat pe pilotul Red Bull în spatele lui Charles Leclerc de la Ferrari.

Verstappen l-a depăşit pe Hamilton cu şase tururi înainte de final.

Cea de-a 13-a victorie a lui Verstappen în acest an egalează recordul de victorii într-un sezon deţinut de Michael Schumacher şi Sebastian Vettel, şi a fost suficientă pentru ca Red Bull să cucerească titlul la constructori pentru prima dată din 2013, asigurându-şi o dublă după ce Verstappen a cucerit titlul la piloţi în Japonia.

Charles Leclerc de la Ferrari a terminat al treilea de pe locul 12 pe grila de start.

Verstappen a dedicat victoria lui Dietrich Mateschitz, coproprietarul echipei, care a murit sâmbătă, şi care a oprit discuţiile Red Bull cu organismul de conducere FIA privind încălcarea plafonului bugetar al F1 anul trecut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
f1,
max verstappen,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici