Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco a fost anulat

  • Marele Premiu de la Monaco din Formula 1 a fost anulat din cauza coronavirusului
  • Marele Premiu al Spaniei şi cel al Olandei au fost amânate
  • Pandemia de coronavirus a mai afectat şi alte evenimente din F1: Marele Premiu al Australiei, Marele Premiu al Chinei, Marele Premiu al Bahrainului şi Marele Premiu al Vietnamului
184 afișări
Imaginea articolului Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco a fost anulat

Noi evenimente din circuitul de Formula 1 au fost anulate din cauza pandemiei

Marele Premiu de la Monaco din Formula 1 a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Alte două evenimente au fost amânate.

Marele Premiu al Olandei ar fi trebuit să revină pe calendarul Formula 1 pentru prima dată din 1985 şi ar fi trebuit să aibă loc pe circuitul de la Zandvoort între 1 şi 3 mai, în timp ce cursa din Spania era programată o săptămână mai târziu.

Marele Premiu de la Monaco ar fi trebuit să aibă loc între 21 şi 24 mai, dar din cauza pandemiei de coronavirus, organizatorii au anunţat că va fi anulat în acest an.

Formula 1, FIA şi promoterii evenimentelor au anunţat că au luat aceste decizii pentru a asigura sănătatea şi siguranţa staff-ului, piloţilor şi a fanilor.

Oficialii Formula 1 au anunţat că vor încerca să reprogrameze cursele din Spania şi din Olanda mai târziu în acest an, iar promoterii evenimentelor de la Monaco au spus că va fi imposibilă organizarea cursei în acest an.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici