Mărgăritescu a plecat să negocieze cu FC Kaiserslautern

Mijlocaşul Andrei Mărgăritescu a plecat, miercuri, în Germania, unde urmează să negocieze un contract cu formaţia FC Kaiserslautern, din liga a doua, după ce antrenorul dinamovist Mircea Rednic a anunţat că jucătorul nu mai intră în calculele sale.

16 afișări
Imaginea articolului Mărgăritescu a plecat să negocieze cu FC Kaiserslautern

Mărgăritescu a plecat să negocieze cu FC Kaiserslautern (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu e nimic sigur deocamdată, ma duc să am o primă discuţie, sper să fie bine şi să semnez contractul. Nu ştiu câte şanse sunt. Sper să se rezolve cât mai repede situaţia mea, pentru că deja stresul e prea mare şi vreau să mă concentrez pe ceea ce am de făcut în continuare. Nu mă duc în probe, vom avea doar o primă discuţie şi dacă ne vom înţelege voi semna contractul", a declarat Mărgăritescu, la Aeroportul Henri Coandă.

Fotbalistul a afirmat că nu rămâne cu un gust plăcut după ce a fost anunţat înainte de reunirea lotului că va trebui să se despartă de Dinamo. "Nu ştiu dacă e mai bine decât la Dinamo, dar la Dinamo se vrea altceva. Nu am niciun resentiment faţă de club, chiar voi fi în continuare alături de colegii mei. Cred că niciun jucător nu e de neînlocuit. După atât timp petrecut la Dinamo, cu satisfacţii, normal că rămân cu un gust nu prea bun. Am citit şi eu în ziar că nea Mircea schimbă generaţia. Acum, poate fi o schimbare binevenită sau nu. Poate se vrea întinerirea lotului. Cu nea Mircea nu am vorbit pentru că nu am avut timp, ei au fost la Săftica la antrenamente, iar eu la Dinamo. Am văzut că vrea o linie mediană mai în viteză. Nu pot spune că sunt dezamăgit, aparenţele înşală puţin pentru că domnul Badea şi domnul Borcea au fost alături de mine şi au spus că mă vor ajuta", a adăugat Mărgăritescu.

La reunirea lotului dinamovist, antrenorul Mircea Rednic a anunţat că mijlocaşii Andrei Mărgăritescu şi Cătălin Munteanu nu mai intră în cantonamentul echipei şi că negociază transferul la Kaiserslautern. Munteanu a semnat în cele din urmă un contract cu gruparea FC Braşov, recent promovată în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici