Mărgăritescu a semnat un contract cu Terek Groznâi

Mijlocaşul Andrei Mărgăritescu, care a evoluat în sezonul trecut la echipa Dinamo Bucureşti, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că a semnat un contract pe trei sezoane cu formaţia Terek Groznâi, nou promovată în prima ligă din Rusia.

18 afișări
Imaginea articolului Mărgăritescu a semnat un contract cu Terek Groznâi

Mărgăritescu a semnat un contract cu Terek Groznâi (Imagine: Mediafax Foto)

"Am semnat pe trei sezoane cu Terek Groznâi. A fost un avantaj că voi juca la aceeaşi echipă cu Pancu şi Florentin Petre, dar este, în primul rând, o alegere făcută pentru mine ţinând cont de situaţia de la Dinamo. Am venit cu sufletul deschis la Groznâi, sper să mă acomodez repede şi să reuşesc cât mai multe performanţe aici", a spus Mărăgăritescu.

Andrei Mărgăritescu a fost anunţat, în urmă cu o lună, că a fost pus pe lista de transferări la Dinamo, deoarece nu intră în vederile staff-ului tehnic.

Gruparea rusă este foarte aproape de a semna contracte cu mijlocaşii Daniel Pancu (Rapid Bucureşti) şi Florentin Petre (ŢSKA Sofia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici