Mărgăritescu: Faptul că le-am luat steliştilor campionatul a fost cireaşa de pe tort

Mijlocaşul echipei Dinamo, Andrei Mărgăritescu, a declarat, marţi, că victoria obţinută în faţa Stelei în penultima etapă a Ligii I, în urma căreia "roş-albaştrii" au pierdut titlul, a reprezentat "cireaşa de pe tort şi cea mai mare satisfacţie" a "alb-roşilor" dintr-un sezon nereuşit.

13 afișări
Imaginea articolului Mărgăritescu: Faptul că le-am luat steliştilor campionatul a fost cireaşa de pe tort

Mărgăritescu: Faptul că le-am luat steliştilor campionatul a fost cireaşa de pe tort (Imagine: Mediafax Foto)

"Deocamdată sunt în vacanţă şi vreau să mă rup un pic de fotbal. A fost un campionat nereuşit, dar pe final chiar foarte fericit. Meciul cu Steaua ne-a spălat toate păcatele şi ne-a făcut să avem o vacanţă, pe care cu toţii ne-o doream. În primul rând victoria contra Stelei a fost o satisfacţie enormă, iar că le-am luat campionatul a fost cireaşa de pe tort. Cea mai mare satisfacţie", a spus Mărgăritescu.

Andrei Mărgăritescu speră ca el să se afle pe lista jucătorilor dinamovişti propuşi pentru măririle salariale şi nu pe cea a fotbaliştilor transferabili. "Nu am auzit de măririle de salariu de la Dinamo. La Dinamo văd că sunt numai liste şi cu plecări şi cu măriri. Nu ştiu ce va fi. Sper să fiu pe lista asta cu măriri", a completat Mărgăritescu.

Mijlocaşul dinamovist crede că atacantul Andrei Cristea, proaspăt transferat de Dinamo, nu va fi contestat de către suporterii "alb-roşii" pentru trecutul său stelist dacă va avea evoluţii bune.

Andrei Mărgăritescu doreşte ca DNA să afle adevărul în cazul "valiza" de la meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj: "E normal să te duci. Dacă eşti chemat la DNA te duci. Nu pot să zic. Declaraţiile pe care le-au dat, DNA-ul să ancheteze şi să aflăm adevărul. Nu pot să zic ce cred eu. Eu cred ce crede toată lumea".

Mărgăritescu nu crede în posibilitatea ca cinci formaţii din Liga I să boicoteze meciurile cu Steaua din sezonul viitor, în cazul în care aceasta nu va fi retrogradată ca urmare a "valizei de bani" oferite jucătorilor Universităţii Cluj de către finanţatorul FC Steaua Gigi Becali. "La noi în ultimul timp se vorbeşte foarte mult şi se face foarte puţin", a subliniat Mărgăritescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici