Maria Marinela Mazilu, ultimul loc la skeleton după primele două manşe, la JO

Sportiva română Maria Marinela Mazilu ocupă ultimul loc la skeleton după primele două manşe ale concursului olimpic, informează site-ul oficial al competiţiei.

109 afișări
Imaginea articolului Maria Marinela Mazilu, ultimul loc la skeleton după primele două manşe, la JO

Maria Marinela Mazilu, ultimul loc la skeleton după primele două manşe, la JO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Maria Marinela Mazilu, cu timpul de un minut, 54 de secunde şi 13 sutimi, se află pe locul 19 după primele două manşe, ultimele două urmând să aibă loc sâmbătă dimineaţă.

Japoneza Nozomi Komuro a fost descalificată deoarece sania sa nu avea autocolantul de autentificare care garanta că a fost aprobată de controalele federaţiei internaţionale.

După primele două manşe, prima poziţie revine britanicei Amy Williams, urmată de germanca Kerstin Szymkowiak şi canadianca Mellisa Hollingsworth.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici