Maria Sakkari îşi asigură un loc în semifinala de la Berlin în faţa Dariei Kasatkina

O confruntare ce se aştepta a fi spectaculoasă, s-a încheiat cu victoria categorică a Mariei Sakkari în faţa Dariei Kasatkina, în sferturile de finală ale turneului de la Berlin.

133 afișări
Imaginea articolului Maria Sakkari îşi asigură un loc în semifinala de la Berlin în faţa Dariei Kasatkina

Maria Sakkari/Facebook

Favorită numărul 2, sportiva greacă s-a impus în două seturi, cu 6-0, 6-3, într-un meci ce a durat totuşi 2 ore şi 3 minute.

Primul set a fost unul atipic. Sakkari a făcut un break devreme, apoi a mai adăugat încă unul şi încă unul pentru a obţine un set la zero în deschiderea meciului.

Kasatkina a fost de nerecunoscut, cu toate că este o jucătoare în general robustă, care nu greşeşte prea mult. De data aceasta ea a ratat totul de la început şi a continuat la fel şi în prima parte a setului 2.

Sakkari a făcut un break în primul game al setului 2, dar şi-a pierdut serviciul în game-ul următor. A reuşit apoi din nou break şi a condus cu 3-1, dar Kasatkina a ripostat şi a făcut 3-3.

Pentru moment a părut că rusoaica şi-a regăsit ritmul, însă revenirea a fost de scurtă durată. Ridicându-şi din nou nivelul jocului, Sakkari a închis setul şi meciul, cu 6-3.

O performanţă semnificativă pentru sportiva greacă, ea reuşind să ajungă pentru prima dată în semifinalele turneului berlinez, unde o va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre Belinda Bencic şi Veronika Kudermetova.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici