Maria Şarapova nu va juca la US Open

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova, locul 3 WTA, a anunţat, miercuri, că nu va participa la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, din cauza accidentării de la umăr.

169 afișări
Imaginea articolului Maria Şarapova nu va juca la US Open

Maria Şarapova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Maria Şarapova ne-a informat că nu poate participa la US Open din cauza inflamaţiei de la umărul drept", se arată într-un comunicat al directorului turneului de la New York, David Brewer.

Organizatorii au anunţat că jucătoarea poloneză Agnieszka Radwanska va fi cap de serie numărul 3 la ediţia din acest an, iar rusoaica Anastasia Pavliucenkova va deveni a 32-a favorită a competiţiei.

Şarapova a încheiat săptămâna trecută colaborarea cu antrenorul american Jimmy Connors, după doar o lună şi un singur turneu jucat, la Cincinnati, în care a fost eliminată în primul tur. Sportiva rusă în vârstă de 26 de ani se despărţise în luna iulie de antrenorul Thomas Hogstedt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici