Maria Şarapova nu va participa la turneul de la Toronto

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova, locul 2 WTA, nu va participa la turneul de la Toronto (5-11 august) din cauza unei accidentări la şold suferită la Wimbledon, au anunţat, duminică, organizatorii competiţiei canadiene, citaţi de AFP.

5 afișări

"Maria Şarapova este extrem de apreciată la Toronto şi este o mare pierdere", a declarat Karl Hale, directorul turneului canadian.

"Sunt dezamăgită că nu pot juca la Toronto, deoarece este unul dintre turneele mele preferate. Am sperat că mă voi reface şi voi putea juca în faţa fanilor mei din Canada, dar încă resimt dureri", a spus Şarapova.

Maria Şarapova, care s-a retras şi de la turneul de la Stanford, mai are la dispoziţie doar întrecerile de la Cincinnati şi New Haven pentru a pregăti US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici