Maria Şarapova, plimbată cu o maşină Porsche de Mark Webber pe străzile din Melbourne

Jucătoarea de tenis Maria Şarapova, locul 2 WTA, a fost plimbată, miercuri, pe străzile din Melbourne, unde săptămâna viitoare va debuta primul turneu de Grand Slam al anului, cu o maşină Porsche 911 de către fostul pilot de Formula 1 Mark Webber, informează ESPN.

338 afișări
Imaginea articolului Maria Şarapova, plimbată cu o maşină Porsche de Mark Webber pe străzile din Melbourne

Maria Şarapova, plimbată cu o maşină Porsche de Mark Webber pe străzile din Melbourne (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Modelul de Porsche în care Şarapova a fost plimbată de piliotul australian a fost un 911 Targa 4S.

Sportiva rusă este imaginea globală a producătorului german de automobile.

Webber, care s-a retras din Formula 1 în 2013, iar acum concurează pentru Porsche în Campionatul Mondial de Anduranţă, a condus prin centrul oraşului Melbourne, până la complexul sportiv unde va avea loc Australian Open.

Fostul pilot al echipei Red Bull a efectuat această demonstraţie la o lună după ce a scăpat nevătămat dintr-un accident grav suferit la finala din Brazilia a Campionatului Mondial de Anduranţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici