Maria Şarapova s-a retras de la turneul din Cincinnati

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova şi-a anunţat retragerea de la turneul WTA de la Cincinnati şi a precizat că a luat această decizie ca să se protejeze pentru US Open, ultimul Grand Slam al anului, după ce a acuzat probleme medicale înainte de primul meci.

977 afișări
Imaginea articolului Maria Şarapova s-a retras de la turneul din Cincinnati

Maria Şarapova s-a retras de la turneul de la Cincinnati, în semn de precauţie pentru US Open

"Am ajuns în Cincinnati dornică să joc. Totuşi, la sfatul doctorului şi ca o precauţie pentru US Open, trebuie să mă retrag din turneu din cauza accidentării la antebraţul stâng. Vreau să le mulţumesc organizatorilor pentru invitaţie şi abia aştept să revin aici anul viitor", şi-a motivat Şarapova decizia, prin intermediul unui comunicat de presă.

Şarapova, locul 149 WTA, ar fi trebuit să joace în primul tur cu Jelena Ostapenko, numărul 12 mondial. Rusoaica era calificată pe tabloul principal al turneului de la Cincinnati după ce primise un wild-card din partea organizatorilor.

Turneul US Open 2017 va avea loc în perioada 28 august – 10 septembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici