Maria Sharapova, după incendiile din Australia: ”Donez 25.000 de dolari. Djokovic, mă poţi egala?”

Maria Sharapova a anunţat, duminică, faptul că va dona suma de 25.000 de dolari pentru ajutorarea victimelor incendiilor din Australia. Sharapova l-a provocat şi pe Djokovic să egaleze suma donată.

3718 afișări
Imaginea articolului Maria Sharapova, după incendiile din Australia: ”Donez 25.000 de dolari. Djokovic, mă poţi egala?”

Maria Sharapova, după incendiile din Australia: ”Donez 25.000 de dolari. Djokovic, mă poţi egala?”

”În ultimii 15 ani, Australia a fost casa mea în luna ianuarie. Este devastator să privesc cum focul distruge acele pământuri, familiile şi comunităţile de animale. Voi începe prin a dona suma de 25.000 de dolari. Djokovic, poţi să egalezi această donaţie?”, a scris Maria Sharapova pe contul personal de Twitter.

Şi Simona Halep s-a alăturat jucătorilor de tenis, dar a venit cu o altă modalitate de a strânge bani.

"Ei bine, ştiţi că eu iubesc Australia, dar, de asemenea, ştiţi că nu reuşesc prea mulţi aşi aici. Aşa că având în vedere că vreau să ajut, promisiunea mea este aceasta... de fiecare dacă de câte ori îl voi enerva pe Darren Cahill în timpul meciurilor din Australia, o să donez 200 de dolari. În acest fel o să strâng mult mai mulţi bani", a anunţat Simona Halep.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici