Marian Cozma a fost comemorat la Veszprem. Astăzi ar fi împlinit 29 de ani

Autorităţile din Veszprem şi oficiali ai echipei locale de handbal MKB au depus coroane de flori, joi, la statuia ridicată în memoria fostului handbalist Marian Cozma, care astăzi ar fi împlinit 29 de ani dacă nu ar fi fost ucis în 2009.

163 afișări
Imaginea articolului Marian Cozma a fost comemorat la Veszprem. Astăzi ar fi împlinit 29 de ani

Marian Cozma a fost comemorat la Veszprem. Astăzi ar fi împlinit 29 de ani (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, într-o ceremonie care a marcat ziua de naştere a fostului handbalist român, primarul oraşului Veszprem, Gyula Porga, preşedintele clubului MKB Veszprem, Akos Honyadfalvy, şi şeful fan-clubului formaţiei la care Cozma a activat ultima dată, Csaba Remport, au depus coroane de flori la statuia din faţa sălii de sport din oraş, ridicată în memoria lui Cozma.

La ceremonie au participat şi suporteri ai echipei, care au aprins lumânări şi erau aşteptaţi, în cursul serii, jucătorii echipei MKB Veszprem.

Născut în 8 septembrie 1982, Marian Cozma a trecut în nefiinţă în urmă cu doi ani, în 8 februarie, fiind înjunghiat mortal în faţa unui local din Veszprem.

În februarie 2010, membrii fan-clubului MKB Veszprem au dezvelit un bust de bronz în faţa sălii în care a evoluat şi Marian Cozma cu campioana Ungariei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici