Marian Iancu: Am considerat că e un gest fair-play să anunţ negocierile pentru Varga şi Bălan

Patronul clubului FC Timişoara, Marian Iancu, consideră că a făcut un gest fair-play când a anunţat că se află în negocieri cu preşedintele Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, pentru un transfer al jucătorilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan care evoluează sub formă de împrumut la Unirea Urziceni.

3 afișări

"Am urmarit cu atenţie răspunsurile date de domnul Dan Petrescu, antrenor al echipei Unirea Urziceni, în cadrul conferinţei de presă de astăzi, 28 mai. Trebuie să recunosc că am greşit faţă de domnia sa şi echipa pe care o antrenează, atunci când, crezând că fac un gest de fair-play, întrebat fiind în acest sens, am readus în atenţia publică negocierea din iarnă, dintre mine şi domnul Vasile Şiman, preşedintele clubului Sportul Studenţesc, cu privire la jucătorii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan. Este de notorietate posibilă o tranzacţie legata de cei doi fotbalişti şi am considerat că nu ar fi trebuit să ascund, în perspectiva meciului care urmează, un adevăr pe deplin realizabil în această vară. Am înţeles că poziţia mea a deranjat. Nu mi-am dorit, nu am anticipat un asemenea impact şi nici nu l-am premeditat. Fapt pentru care îi cer scuze şi mă bucur că am prilejul să mă revanşez duminică seara", a spus Marian Iancu, într-un comunicat pe site-ul oficial al clubului bănăţean.

În continuare, Iancu a lăudat formaţia antrenată de Dan Petrescu, spunând că va rămâne cea mai performantă din Liga I şi după meciul cu FC Timişoara. "Unirea Urziceni va rămâne cea mai performantă echipa a campionatului, chiar şi după meciul cu FC Timişoara. Cu bani puţini sau de multe ori fără, a reuşit ceea ce noi nu putem, investind enorm. Oare care mai este definiţia performanţei în fotbal? La această întrebare mă aştept să răspundă jucătorii şi antrenorii noştri până pe 15 iunie 2009", a declarat Iancu.

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, s-a arătat deranjat de declaraţiile lui Marian Iancu, în legătură cu un posibil transfer la Timişoara al jucătorilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan. "Am văzut că se vorbesc lucruri incredibile, cum ar fi că Varga şi Bălan vor ajunge la Timişoara pe patru milioane de euro. Este incredibil, Timişoara face acum ce a făcut Dinamo în iarnă, dar Dinamo nu s-a potolit, acum zice că îl ia pe Coman de la Braşov. De când mă ştiu, tot timpul anunţă cu o săptămână înainte că vor un jucător de la echipa adversă. Aşa şi Iancu acum cu Bălan şi Varga. În străinătate dacă faci asta, eşti automat suspendat. Facem pariu că săptămâna viitoare Dinamo îi vrea pe Tănase şi pe Tameş? Tot eu sunt nebun după asta. Cei de la Timişoara au furat tactica lui Dinamo, asta e clar. S-a scris pe undeva că Urziceni vrea un jucător? Mi se pare de bun simţ să treacă meciul şi apoi să spui că vrei un anumit jucător", a spus Dan Petrescu, într-o conferinţă de presă.

Partida FC Timişoara - Unirea Urziceni va avea loc duminică, de la ora 20.30, în etapa a XXX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici