Marian Iancu: Astăzi am pierdut titlul

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, miercuri seară, după înfrângerea, cu scorul de 2-0, din meciul cu CFR Cluj, că echipa timişoreană a pierdut titlul în urma acestui rezultat, dar nu abandonează.

2 afișări

"Este un eveniment important că am pierdut locul 1 astăzi. Jucătorii n-au vrut să înţeleagă că nu putem să câştigăm mereu la limită. Iată că ulciorul nu merge de multe ori la apă. Acesta este fotbalul, cei de la CFR au fost mai buni şi au meritat victoria. Nu am putut să beneficiem de şansa pe care am avut-o. Nu pot să fiu supărat pe Gigel Bucur, care a dat atâtea goluri şi ne-a salvat de atâtea ori. Putea să scape azi singur de zece ori, n-ar fi dat gol din nicio ocazie. N-o să fac un capăt de ţară din acest eveniment, era ceva scontat. Chiar dacă astăzi am pierdut titlul, nu înseamnă că ne vom da bătuţi", a spus Iancu la Gsp TV.

Formaţia FC Timişoara a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-0, de CFR Cluj, într-o partidă din etapa a XXIX-a a Ligii I.

În urma meciurilor din această etapă, primele locuri în clasamentul Ligii I sunt ocupate de următoarele echipe: 1. Dinamo Bucureşti - 61 de puncte, 2. Unirea Urziceni - 59 de puncte, 3. FC Timişoara - 55 de puncte, 4. Steaua Bucureşti - 51 de puncte, 5. CFR Cluj - 51 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici