Marian Iancu: I-am dat bani lui Mircea Sandu pentru a fi arbitrat corect

Preşedintele clubului FC Timişoara, Marian Iancu, a afirmat, în cadrul unei emisiuni televizate, că i-a dat bani preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, pentru a se asigura că va avea parte de arbitraje corecte şi de dreptate la comisiile din cadrul FRF.

22 afișări
Imaginea articolului Marian Iancu: I-am dat bani lui Mircea Sandu pentru a fi arbitrat corect

Marian Iancu: I-am dat bani lui Mircea Sandu pentru a fi arbitrat corect (Imagine: Mediafax Foto)

"I-am dat bani lui Mircea Sandu pentru că îmi spunea că este nevoie să mă asigure că voi fi arbitrat corect, că voi avea parte de dreptate pe la comisii. Ceea ce spun eu sunt lucruri adevărate şi l-am invitat pe Mircea Sandu la detectorul de minciuni, iar dacă eu mint voi răspunde", a afirmat Marian Iancu la Fanatik Show.

Oficialul timişorean nu a precizat suma exactă pe care i-a dat-o preşedintelui FRF, însă a spus că în momentul în care a încetat să-i mai dea bani acestuia, Mircea Sandu s-a întors împotriva sa. "Am dat foarte mulţi bani. Mai multe sute de mii. Eu eram la început, iar Mircea Sandu spunea pe o terasă la Mamaia că cei care intră în fotbal trebuie să fie protejaţi. Eu i-am spus că nu am nevoie de nimic. Vreau să fiu arbitrat corect, vreau să am parte de dreptate. Mai târziu m-am gândit că mai bine investesc numai la echipă. Din acel moment nu i-am mai dat nimic, iar FRF i-a dat acel act lui Zambon", a adăugat Marian Iancu.

Preşedintele FC Timişoara a mai spus că nu i-a dat bani secretarului general al FRF, Adalbert Kassai, însă crede că acesta a primit bani de la omul de afaceri italian Claudio Zambon.

"Lui Kassai nu i-am dat bani. Cu el m-am întâlnit o singură dată, fiind invitat de Mircea Sandu la FRF, acolo unde am venit cu avocatul meu. În birou mai erau încă trei persoane. Am crezut că sunt chemat pentru a discuta problema palmaresului, pentru că asta era singura mea problemă. La începutul discuţiei, Mircea Sandu m-a pus să spun dacă el a luat bani de la mine pentru acest caz. M-am blocat şi m-am ridicat şi am plecat. Acesta este adevărul despre ce se întâmplă în FRF. Kassai nu a luat bani de la mine. Probabil a luat de la Zambon, pentru că el i-a dat acel document", a încheiat Marian Iancu.

Comitetul Executiv al FRF a decis, joi, punerea în aplicare a deciziei FIFA de penalizare cu şase puncte a echipei FC Timişoara pentru neexecutarea punctului 3 din hotărârea TAS, pronunţată la 25 aprilie 2008, în cazul palmaresului grupării Politehnica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici