Marian Iancu, suspendat 18 luni şi amendat cu 450.000 de lei de Comisia de Disciplină

Comisia de Disciplină a FRF l-a sancţionat, miercuri, pe oficialul clubului FC Timişoara, Marian Iancu, cu suspendare pentru 18 luni şi cu o penalitate sportivă de 450.000 lei, informează site-ul frf.ro.

13 afișări
Imaginea articolului Marian Iancu, suspendat 18 luni şi amendat cu 450.000 de lei de Comisia de Disciplină

Marian Iancu, suspendat 18 luni şi amendat cu 450.000 de lei de Comisia de Disciplină

Decizia în cazul lui Iancu a fost luată pentru jigniri şi declaraţii calomnioase făcute în mass media la adresa preşedintelui FRF, Mircea Sandu.

La 4 martie, Marian Iancu fusese sancţionat cu 10 luni suspendare şi cu 300.000 lei penalitate sportivă, în urma declaraţiilor calomnioase făcute în mass media la adresa Federaţiei Române de Fotbal şi a preşedintelui FRF Mircea Sandu.

Marian Iancu se află în stare de suspendare în acest moment, după ce Comisia de Disciplină l-a sancţionat, ultima oară, în luna octombrie pentru o perioadă de opt luni şi l-a amendat cu 300.000 de lei, tot pentru declaraţii calomnioase făcute la adresa lui Mircea Sandu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici