Marian Iancu va fi suspendat doar 10 luni şi va plăti 300.000 de lei amendă

Preşedintele Comisiei de Disciplină a FRF, Marin Daniel Cernat, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, că preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, va ispăşi doar 10 luni de suspendare ca urmare a deciziilor din şedinţa de miercuri.

11 afișări
Imaginea articolului Marian Iancu va fi suspendat doar 10 luni şi va plăti 300.000 de lei amendă

Marian Iancu va fi suspendat doar 10 luni şi va plăti 300.000 de lei amendă (Imagine: Mediafax Foto)

"Marian Iancu a primit două suspendări, una de nouă luni şi una de zece, preşedintele timişorenilor urmând să ispăşească pedeapsa cea mai mare, iar amenda ce va trebui plătită este de 300.000 de lei", a spus Cernat.

FRF a informat, miercuri, că Marian Iancu a primit două suspendări, una de 10 luni şi alta de nouă luni ca urmare a declaraţiilor făcute la adresa preşedintelui Mircea Sandu şi a federaţiei.

"Oficialul clubului SC FC Timişoara, Marian Iancu, a fost sancţionat cu nouă luni suspendare şi cu 300.000 lei penalitate sportivă, în urma declaraţiilor calomnioase făcute în mass media la adresa preşedintelui FRF Mircea Sandu.

Oficialul clubului SC FC Timişoara, Marian Iancu, a fost sancţionat cu 10 luni suspendare şi cu 300.000 lei penalitate sportivă, în urma declaraţiilor calomnioase făcute în mass media la adresa Federaţiei Române de Fotbal şi a preşedintelui FRF Mircea Sandu", informează frf.ro.

Citeşte şi

Iancu a fost suspendat 8 luni, iar Penescu 6 luni

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici