Marian Pană: Cred că jucătorii mei au evoluat cu prea mult respect faţă de adversari

Managerul general al echipei Universitatea Cluj, Marian Pană, a declarat, duminică, după înfrângerea din meciul cu Steaua, scor 1-2, că jucătorii săi au evoluat cu prea mult respect faţă de adversari, mai ales după ce a marcat Claudiu Niculescu.

14 afișări
Imaginea articolului Marian Pană: Cred că jucătorii mei au evoluat cu prea mult respect faţă de adversari

Marian Pană: Cred că jucătorii mei au evoluat cu prea mult respect faţă de adversari (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Normal că se putea mai mult. Am o avut o primă repriză bună, dar am încasat un gol foarte stupid. Acest moment a dereglat încrederea jucătorilor noştri. E păcat că am pierdut, deşi am reuşit să deschidem scorul. Cred că jucătorii mei au evoluat cu prea mult respect faţă de adversari, mai ales după ce am reuşit să deschidem scorul. Trebuia să ţinem cât mai sus jocul, să nu-i lăsăm să se apropie de poarta noastră. La Braşov va fi altceva, va reintra şi Delgado (n.r. - atacantul Alfonso Delgado), deci mergem să câştigăm. Atmosfera a fost extraordinară. S-a văzut că Universitatea Cluj este o echipă iubită, chiar dacă am jucat la 100 de kilometri de Cluj. Nu sunt dezamăgit de jucători, dar puteam mai mult. În afara golurilor, Steaua nu a mai avut vreun şut periculos spre poartă", a spus Pană.

Formaţia Universitatea Cluj a fost învinsă, duminică, scor 2-1 (1-1), de echipa Steaua, într-un meci din prima etapă a Ligii I, disputat pe stadionul "Cetate" din Alba Iulia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici