Marian Pană: Este posibil să aducem la Urziceni nişte jucători de la Universitatea Cluj

Antrenorul Marian Pană, care va semna un contract cu formaţia Unirea Urziceni, a declarat că ar putea aduce câţiva jucători de la echipa Universitatea Cluj, pe care a pregătit-o în turul campionatului.

27 afișări
Imaginea articolului Marian Pană: Este posibil să aducem la Urziceni nişte jucători de la Universitatea Cluj

Marian Pană: Este posibil să aducem la Urziceni nişte jucători de la Universitatea Cluj (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Încă nu pot să mă pronunţ asupra numelor. Abia după ce voi cunoaşte jucătorii vom şti exact ce ne trebuie. Ţene, Buşcă sau Teuşan de la Universitatea Cluj sunt variante. E posibil să avem o colaborare cu cei de acolo", a spus Marian Pană.

Tehnicianul a precizat că încă după ce va pune la punct unele detalii, va semna contractul cu formaţia Unirea Urziceni, pe care doreşte să o salveze de la retrogradare. "Intenţiile noastre comune sunt să salvăm Unirea Urziceni de la retrogradare. Încă nu am semnat actele, dar nu-mi fac griji, mai sunt mici probleme de pus la punct. Nu cunosc lotul de jucători în amănunt, dar pot să vă spun că sunt optimist. Nu cred că eventualele probleme financiare de care se vorbeşte ar afecta jucătorii, eu sincer nu ştiu să fie dificultăţi din această privinţă. De mâine (n.r. - sâmbătă) începem munca", a spus Pană.

Tehnicianul Marian Pană a părăsit echipa de ligă secundă Unirea Alba Iulia, la trei săptămâni de la numire, el urmând să antreneze formaţia Unirea Urziceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici