Marian Pană: M-a surprins decizia lui Rădoi de a se retrage de la naţională

Tehnicianul Universităţii Cluj, Marian Pană, s-a declarat surprins de retragerea lui Mirel Rădoi de la echipa naţională, precizând că poate pentru fotbalistul formaţiei Al Hilal este obositor să vină din Arabia Saudită la meciurile "tricolorilor".

9 afișări
Imaginea articolului Marian Pană: M-a surprins decizia lui Rădoi de a se retrage de la naţională

Marian Pană: M-a surprins decizia lui Rădoi de a se retrage de la naţională (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Fiecare fotbalist îşi decide soarta, dar nu e normal să te retragi de la naţională când încă mai ai ani buni de fotbal în faţă. Poate că pentru el e obositor să tot vină din Arabia Saudită. M-a surprins decizia lui. Trebuie să facem în aşa fel încât să-i încurajăm pe fotbalişti. Cu Franţa n-am făcut o primă repriză bună, dar dacă şutul lui Săpunaru nu lovea bara şi intra în poartă acum vorbeam de o victorie a României. Să fim bine înţeleşi! Ce e în Arabia nu se compară cu România. Acolo au terenuri de antrenament, săli de refacere, săli de forţă. Rădoi merită să joace în echipa naţională", a declarat, vineri, Marian Pană.

Mijlocaşul Mirel Rădoi, legitimat la Al Hilal, a declarat, joi, într-o emisiune televizată, că nu va mai răspunde convocărilor la echipa naţională, el luând decizia de a se retrage de la prima reprezentativă în vestiar, la meciul cu Franţa, pierdut cu scorul 0-2, în preliminariile Euro-2012.

Rădoi, 29 de ani, are în palmares 67 de selecţii în echipa naţională a României, pentru care evoluează din anul 2000 şi pentru care a marcat două goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici