Marian Pană, noul manager general al Universităţii Cluj

Finanţatorul Universităţii Cluj, Florian Walter, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că l-a ales pe Marian Pană pentru postul de manager general al echipei datorită felului în care a pregătit echipele pe care le-a antrenat.

16 afișări
Imaginea articolului Marian Pană, noul manager general al Universităţii Cluj

Marian Pană, noul manager general al Universităţii Cluj (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Pană a semnat un contract pe un sezon cu Universitatea Cluj şi, împreună cu antrenorul Cristi Dulca, se va ocupa de pregătirea echipei. "Am adus un băiat din acelaşi aluat ca şi Cristi Dulca. E un om muncitor, dornic de performanţă. I-am lăsat pe cei doi să vorbească vreo două zile, să se sfătuiască, să pună lucrurile cap la cap, iar azi-dimineaţă (n.r. - miercuri dimineaţă) au venit la mine şi mi-au spus că sunt pregătiţi să se apuce de treabă. Eu am mare încredere în ei", a spus Walter.

Finanţatorul echipei clujene a adăugat că l-a convins pe Adrian Cristea să vină la Cluj şi aşteaptă acordul final al formaţiei Dinamo Bucureşti. "Cristea vrea să vină aici, ne cunoaştem de multă vreme. Are nevoie doar de o nouă provocare. Eu îl înţeleg. E de şase ani la Dinamo, s-a plafonat. Acum cred că va exploda aici, la Universitatea", a afirmat Walter, care a precizat că "Boştină e la Cluj în proporţie de 99,9 la sută".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici