Marian Pană: O victorie meritată a Rapidului

Antrenorul Marian Pană s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale, Unirea Urziceni, în meciul pierdut cu Rapid, scor 0-1, în etapa a XIX-a a Ligii I, menţionând, totuşi, că formaţia giuleşteană a meritat victoria.

15 afișări
Imaginea articolului Marian Pană: O victorie meritată a Rapidului

Marian Pană: O victorie meritată a Rapidului (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"În ansamblu, a fost un joc bun având în vedere că avem o echipă cu mulţi jucători noi. În prima repriză, dacă aveam mai mult curaj, puteam lua un avantaj, pentru că a fost acea ocazie a lui Rusescu. Totuşi, o victorie meritată a Rapidului. Una peste alta, a câştigat echipa mai bună. Pe acest teren, Rapid s-a luptat şi a câştigat. Bineînţeles că poate câştiga şi titlul", a spus Marian Pană în conferinţa de presă de după meci.

Referitor la faza din debutul partidei, când Rusescu a fost oprit de Coman în poziţie de ultim apărător, Pană a precizat: "Nu mă pot pronunţa, din ce am văzut de pe bancă, dacă a fost sau nu fault de cartonaş roşu, o să urmăresc la reluări. Oricum, a fost o ocazie bună. Şi chiar dacă a fost roşu, noi trebuie să mergem înainte şi să ne vedem de jocul nostru. Poate că un rezultat de egalitate era echitabil, cu toate că în repriza a doau Rapid şi-a mai creat 2-3 ocazii".

Tehnicianul a adăugat că Unirea Urziceni are şanse de a se salva de la retrogradare. "Avem o echipă bună şi consider că avem şanse să ne salvăm de la retrogradare", a spus Pană.

Unirea Urziceni a fost învinsă, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0, de formaţia Rapid, într-un meci contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I, prima din 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici