Marian Pană: Sunt mulţumit de rezultat şi pentru că ne-am organizat foarte bine în apărare

Tehnicianul echipei Universitatea Cluj, Marian Pană, a declarat, vineri, după remiza cu FC Timişoara, scor 2-2, că este mulţumit de acest rezultat şi de faptul că jucătorii săi au reuşit să se organizeze foarte bine în apărare.

18 afișări
Imaginea articolului Marian Pană: Sunt mulţumit de rezultat şi pentru că ne-am organizat foarte bine în apărare

Marian Pană: Sunt mulţumit de rezultat şi pentru că ne-am organizat foarte bine în apărare (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Mă declar mulţumit pentru rezultatul obţinut şi pentru faptul că am reuşit să ne organizăm foarte bine în apărare. În prima repriză am avut atacuri periculoase şi am stat mult mai bine în teren. În repriza a doua s-au schimbat lucrurile, schimbările inspirate ale lui Cosmin Contra ne-au destabilizat, iar spaţiile pe care noi le-am lăsat au făcut ca Timişoara să aibă destule ocazii. În partida de astăzi se putea întâmpla orice, pentru că noi am condus, apoi Timişoara a revenit şi putea să şi câştige, însă a avut şi Huţan intervenţii foarte bune. Le mulţumesc băieţilor că au luptat până la capăt în aceast partidă, uneori ei au rămas datori la acest capitol. Timişoara e o echipă puternică, are jucători de valoare, iar dacă le dai spaţii nu te iartă. Dacă va avea linişte, cu siguranţă FC Timişoara se va bate la titlu", a spus Pană.

Atacantul Gabriel Machado, autorul unui gol, crede că Universitatea Cluj se va lupta în acest sezon pentru o clasare pe poziţiile 8-10. "Am obţinut un punct pe terenul celor de la Timişoara, o echipă mare şi care va se va bate la titlu în acest sezon. Noi suntem o echipă mică, dar cred că ne vom bate pentru locurile 8-10", a afirmat fotbalistul.

Formaţia FC Timişoara a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-2), partida disputată, vineri, pe teren propriu, cu echipa Universitatea Cluj, în etapa a XII-a a Ligii I. Golurile echipei timişorene au fost marcate de Axente '4 şi Zicu '68. Pentru Universitatea Cluj au înscris Szilagyi '12 şi Machado '28.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici