Marian Rada, chemat la Comisia de Disciplină a FRF

Antrenorul echipei Rapid, Marian Rada, a fost convocat la şedinţa Comisiei de Disciplină a FRF din 11 aprilie, pentru declaraţiile făcute la adresa deciziilor acestei comisii în "cazul bricheta" şi pentru criticile formulate la adresa conducerii Federaţiei Române de Fotbal.

14 afișări
Imaginea articolului Marian Rada, chemat la Comisia de Disciplină a FRF

Marian Rada, chemat la Comisia de Disciplină a FRF (Imagine: Mediafax Foto)

Secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, a sesizat Comisia de Disciplină în cazul tehnicianului. "Am sesizat Comisia de Disciplină pentru declaraţiile pe care le-a făcut. Nu mai ştiu exact pentru ce declaraţii, nu le am în faţă. Dar noi sesizăm numai în cazul declaraţiilor făcute la adresa oficialilor FRF", a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, Kassai.

Potrivit secretarului Comisiei de Disciplină, Mircea Călin, antrenorul a fost convocat şi pentru comentariile făcute după decizia nefavorabilă rapidiştilor primită în "cazul bricheta".

Cristian Costache, secretarul general al FC Rapid, s-a arătat surprins de faptul că Marian Rada a fost chemat la Comisia de Disciplină a FRF exact înaintea meciului din deplasare cu CFR Cluj, programat la 12 aprilie, în cadrul etapei a XXIX-a a Ligii I. "Marian Rada a fost chemat la Comisia de Disciplină pentru unele declaraţii. Nu se ştie exact pentru ce. Interesant este faptul că n-a fost chemat nici azi, nici marţi, ci vinerea viitoare, înaintea unui meci important. Probabil că aşa s-a nimerit", a declarat, ironic, Costache în cadrul unei conferinţe de presă organizate, vineri, la baza Pro Rapid.

Comisia de Disciplină a FRF a decis, în 29 martie, să acorde victoria Stelei, cu scorul de 3-0, în derbiul cu Rapid,întrerupt în minutul 74, la scorul de 1-0, pentru giuleşteni, după ce arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit cu un obiect din tribună. De asemenea, clubul Rapid a fost sancţionat cu organizarea a două meciuri de pe teren propriu cu porţile închise şi cu o penalitate de 53.500 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici