Marian Rada: Nu sunt fericit, chiar dacă am câştigat suntem într-o situaţie dificilă

Tehnicianul echipei Rapid, Marian Rada, a declarat luni seară, după victoria din meciul cu Universitatea Cluj, scor 2-1, că nu este fericit, deoarece formaţia sa se află în continuare într-o situaţie delicată, precizând că elevii săi însă suferă în joc.

153 afișări
Imaginea articolului Marian Rada: Nu sunt fericit, chiar dacă am câştigat suntem într-o situaţie dificilă

Marian Rada: Nu sunt fericit, chiar dacă am câştigat suntem într-o situaţie dificilă (Imagine: Cosmin Dan - MediafaxFoto)

"Fericit nu sunt, suntem într-o situaţie delicată chiar dacă am câştigat. Sunt bucuros că am câştigat, dar se vede încă în joc acel trac. Încă suferim în joc, nu avem încredere, nu putem să facem acel joc de posesie care era caracteristic Rapidului, dar treptat sperăm să ne revenim", a spus Rada la Digi Sport.

El a precizat că speră ca acţionarul majoritar George Copos, condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la cinci ani de închisoare în Dosarul Transferurilor, să iasă din acest impas: "Ne pare rău de fiecare dată când cineva din familia Rapidului păţeşte ceva rău, sperăm să iasă din acest impas".

De cealaltă parte, tehnicianul Marius Şumudică a declarat că în iarnă vor fi schimbări la Universitatea Cluj. "Îmi pare rău. Nu putem să contestăm nimic, oaspeţii au jucători mult peste ceea ce avem noi. Fanii clujeni sunt extraordinari, să cânţi nonstop şi să fii alături de echipă... Oameni civilizaţi, care sunt alătui de echipă. Eu am venit să ajut, să vedem ce putem face. În iarnă cu siguranţă vor fi schimbări", a afirmat Şumudică tot la Digi Sport.

Formaţia Rapid a învins, luni seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Universitatea Cluj, în ultimul meci al etapei a XV-a a Ligii I, în care de la ambele grupări a fost eliminat câte un jucător. Golurile învingătorilor au fost marcate de Herea '26 şi Grigorie '81. Pentru Universitatea Cluj a înscris Drăghici, în minutul 90+3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici