Marian Rada va avea lotul complet la antrenamentul de vineri seara

Antrenorul echipei Rapid, Marian Rada, va avea lotul complet la antrenamentul de vineri seara, toţi jucătorii convocaţi la echipele naţionale ajungând la Bucureşti, informează site-ul oficial al grupării giuleştene.

11 afișări
Imaginea articolului Marian Rada va avea lotul complet la antrenamentul de vineri seara

Marian Rada (Imagine: Mediafax Foto)

Atacantul Ionuţ Dobroiu, care a evoluat aproximativ o jumătate de oră în remiza, 1-1, obţinută de selecţionata Under 21 a României în partida din deplasare cu Serbia, a ajuns în ţară joi dimineaţă.

De asemenea, mijlocaşii Costin Lazăr şi Ovidiu Herea s-au întors, joi după-amiază, după ce au evoluat câte 90 de minute pentru reprezentativa B a României în amicalul pierdut cu 0-2 în faţa selecţionatei similare a Portugaliei.

Ultimii au ajuns la Bucureşti muntenegrenii Vladimir Bozovici şi Radomir Djalovici. Aceştia s-au întors joi noaptea după ce selecţionata ţării lor a obţinut un rezultat de egalitate, 0-0, cu Georgia. În această partidă pentru Muntenegru a evoluat numai Djalovici, timp de 68 de minute, Bozovici fiind doar rezervă.

Pentru meciul cu Dinamo din deplasare, programat, sâmbătă, de la ora 21.00, în cadrul etapei a XXII-a a Ligii I, Marian Rada nu are jucători indisponibili, cu excepţia fundaşului Marius Constantin, suspendat cumul de cartonaşe galbene. Joao Paulo Andrade şi Cesinha, absenţi în meciul cu Oţelul Galaţi din cauza unor accidentări, sunt refăcuţi şi juca sâmbătă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici